Bij Hotel Restaurant Aduard zijn gastvrijheid, kwaliteit en innovatie al bijna een halve eeuw onze kernwaarden. Dit familiebedrijf, gelegen in het prachtige Groningse landschap, kent een rijke geschiedenis en een warm verhaal dat we graag met u delen.
In 1976 begon ons avontuur toen Andries en Minke het bedrijf overnamen van Minke's moeder.
Destijds was het een bescheiden chauffeurscafé genaamd Chauffeurscafé Rutgers, een plek waar hardwerkende chauffeurs konden genieten van een kop koffie en een warme maaltijd. Andries zorgt voor het vlees, samen met zijn broer heeft hij een boerderij waar al ons rund en lamsvlees vandaan komt. Met hun passie en toewijding transformeerden Andries en Minke het café door de jaren heen tot een succesvol hotel-restaurant en een bruisend zalencentrum. Hun visie en harde werk hebben de basis gelegd voor wat Hotel Restaurant Aduard vandaag de dag is.
In 2015 trad hun zoon Jenze toe tot het familiebedrijf. Met frisse kennis van gastronomie en een scherp oog voor technische innovatie, heeft Jenze een frisse wind door het bedrijf laten waaien. Hij heeft niet alleen de culinaire standaard naar een hoger niveau getild, maar ook gezorgd voor moderne technologieën die de ervaring van onze gasten verbeteren.
Daarnaast heeft Jenze een grote cateringtak opgezet, die zich richt op zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om losse verpakte maaltijden en lunches of de volledige verzorging van feesten, wij bieden een breed scala aan culinaire diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Ons team bestaat uit een enthousiaste groep betrekkelijk jonge medewerkers, aangevuld met ervaren krachten die al meer dan 15 jaar bij ons werken. Of het nu gaat om housekeeping, bediening, keuken, receptie, tuinonderhoud of technische dienst, op elke afdeling hebben we professionals die de kneepjes van het vak als geen ander verstaan. Hun jarenlange ervaring vormt de ruggengraat van ons bedrijf, terwijl de frisse energie van de jongere teamleden zorgt voor dynamiek en vernieuwing.
We zijn er trots op dat ons personeel met zoveel plezier werkt. Onze medewerkers halen energie uit het geven van persoonlijke aandacht, niet alleen aan onze gasten maar ook aan hun werk. Van het bereiden van een heerlijk gerecht tot het tot in de puntjes schoonmaken van een hotelkamer, ze doen het allemaal met oog voor detail en een glimlach.
Bij Hotel Restaurant Aduard draait het om meer dan alleen werk; we vormen een hechte gemeenschap. Ons team vindt het fijn om persoonlijke aandacht te geven en te ontvangen. Regelmatig organiseren we gezellige borrels, feesten en excursies om de teamgeest te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelt.
De combinatie van ervaren krachten en enthousiaste jonge medewerkers zorgt voor een unieke gastvrijheidsbeleving. Bij ons kunt u rekenen op warme, persoonlijke service en een hoog niveau van professionaliteit. Of u nu bij ons komt voor een maaltijd, een overnachting, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat uw bezoek onvergetelijk wordt.
Wij danken onze gasten voor hun jarenlange vertrouwen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons hotel-restaurant. Bij ons bent u meer dan welkom!
Namens ons gehele team
Hotel Restaurant Aduard
Voor mijn werk moest ik 2 X overnachten in dit hotel. Vriendelijk personeel en ook bij de receptie en het restaurant. Mooi sanitair, vooral de regendouche. Mooi uitzicht en de kamer was perfect. 's Avonds in restaurant gegeten en het was ook zeer goed. 's Morgens kreeg ik ook een lunchpakket mee en mijn thermosfles was netjes gevuld met ijsblokjes.
Eet daar zeker eens het stoofpotje
Lekker gegeten met familie