Het Ontstaan

vijfenveertig jaar werkzaam bij Hotel Restaurant Aduard

Het verhaal van Minke.

“In 1976 heb ik Hotel Restaurant Aduard samen met mijn man Andries overgenomen van mijn ouders. Ik was daarvoor dus ook al jarenlang bij het bedrijf betrokken. Ik houd echt ontzettend van het horecawerk en ga elke dag met heel veel plezier naar het werk. Elke werkdag is ook een nieuwe uitdaging en ik zie wel wat er komt. Het is ook fantastisch om samen met mijn zoon Jenze te werken. We kijken op verschillende manieren naar bepaalde dingen, waardoor we elkaar goed aanvullen. We zijn een unieke combinatie. Daarnaast geniet ik ontzettend van de gasten die bij ons komen. Ik wil hen het allemaal naar de zin maken.”

 

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact
Copyright 2023 / Viralistic Digital Amsterdam / www. vrls.tc
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.