- Ambachtelijke tomatensoep met rundvlees van eigen boerderij
- Groninger mosterdsoep met spek
- Diverse regionale broodsoorten
- Croissants en baguettes
- Gerookte rib-eye, nagelhout en rosbief van eigen boerderij
- Boerenham en jong belegen kaas
- Gehaktballetjes van eigen boerderij in jus en Groninger mosterd
- Rundvleeskroketten
- Frisse gemengde salade en huzarensalade
- Gemengd vers fruit
- Volle yoghurt
- Huisgemaakte vruchtencoulis
- Biologische kwark
- Koffie- en thee assortiment
- Melk, chocolademelk, sinaasappelkwark en karnemelk
- Boter, zoetwaren en jam
- Groninger poffert met roomboter en bruine suiker
Vanaf 15 personen
€20.00 p.p.
€20.00 p.p.
Bij ons keuzemenu’s heeft u de keuze uit ambachtelijke tomatensoep en mosterdsoep vooraf met ambachtelijk stokbrood, kruidenboter en tapenade.
Het hoofdgerecht serveren we met gebakken aardappelen, verse friet en twee soorten verse groenten en frisse gemengde salade.
Hoofdgerecht
- “Steak” van eigen boerderij €26.90
- Kippendijfilet €25.50
- Varkenshaassate €27.00
- Schnitzel €25.50
- Zalmfilet €27.50
- Aduarder stoofpot €25.50
- Vegetarische dagschotel €25.50
- Kindermenu €15.00
Nagerecht
- Vers seizoensfruit
- Twee soorten roomijs, slagroom
- Dessertkoekjes en vruchtencoulis
De prijzen die u achter de hoofdgerechten ziet staan zijn voor het hele drie-gangendiner.
Wenst u gebruik te maken van dit menu, dan kunt u dit vooraf reserveren.
Dit menu is te reserveren vanaf 10 personen.
Voorgerecht
- Tomatensoep met rundvlees van eigen boerderij
- Groninger mosterdsoep met spek
- Ambachtelijk stokbrood, kruidenboter en tapenade
Hoofdgerecht
- Aduarder runderstoofschotel van eigen boerderij (geheim recept van de chef)
- Gehaktballetjes van eigen boerderij in vleesjus
- Varkenshaassaté
- Vegetarische nasi
- Frisse gemengde salade
- Verse groenten
- Verse friet
- Gebakken aardappelen
- Garnituren
Aanvullingen op het buffet
- Lamskebab van eigen boerderij met tzatziki + €2.00 p.p.
- Kippendijfilet met saus + €1.00 p.p.
- Spareribs + €1.00 p.p
- Fruits de mer met zalm, garnalen en mosselen in een zachte roomsaus + €2.00 p.p
Nagerecht
- Gemengd vers fruit
- Drie soorten roomijs van eigen boerderij
- Chocolade mousse
- Gieser Wildeman stoofperen uit Kommerzijl
- Brownies
- Bavarois
- Soesjes
- Chocolade- en karamelsaus
- Huisgemaakte vruchtencoulis
- Dessertkoekjes
- Geslagen slagroom
€ 26.00 per persoon
(vanaf 15 personen)
Voorgerecht
Schotel met:
- Rosbief van eigen boerderij
- Nagelhout van eigen boerderij
- Huisgerookte rib-eye van eigen boerderij
- Parmaham uit Italië
- Geitenkaas uit Oudebildtzijl met honing en noten
Tussengerecht
- Tomatensoep met rundvlees van eigen boerderij
- Groninger mosterdsoep met spek
- Ambachtelijke stokbroden, kruidenboter en tapenade
Grill buffet
- Zalm
- Black tiger garnalen
- Lamsvlees van eigen boerderij
- Steak rundvlees van eigen boerderij
- Scharrelkipfilet
- Varkenshaassaté
- Garnituur met knoflook, champignon, ui, paprika en spek
- Chilisaus, knoflookmayonaise en pindasaus
Nagerecht
- Gemengd vers fruit
- Drie soorten roomijs van eigen boerderij
- Chocolade mousse
- Gieser Wildeman stoofperen uit Kommerzijl
- Brownies
- Bavarois
- Soesjes
- Chocolade- en karamelsaus
- Huisgemaakte vruchtencoulis
- Dessertkoekjes
- Geslagen slagroom
€ 30.00 per persoon
(vanaf 20 personen)