Home Over
Contact

Bruiloft

een feest in een sfeervolle, maar huiselijk ambiance

Op zoek naar een trouwlocatie in Groningen?

Trouwen, de mooiste dag van uw leven! Daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Wat dacht u van een geweldig trouwfeest in een prachtige rustige en groene omgeving, net buiten de stad Groningen die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest tot 300 personen.…

Beleef uw mooiste dag van u leven bij Hotel Restaurant Aduard

Bij Hotel Restaurant Aduard is trouwen een feest in een sfeervolle, maar huiselijk ambiance midden in de natuur tussen de Groningse landerijen. Wij bezitten over een prachtige ruimte die uitermate geschikt is voor een uitbundig feest of juist een intiem diner. Aansluitend kunt u heerlijk van de ondergaande zon genieten op het aangrenzende terras, aangekleed met fakkels en vuurkorven als u dat wenst. Na afloop kunnen bruidspaar en gasten overnachten in ons hotel. De volgende ochtend serveren wij voor iedereen die is blijven slapen een uitgebreid ontbijtbuffet. De perfecte afronding van een onvergetelijk feest!

Door onze ligging aan de rand van Groningen zijn wij goed bereikbaar voor mensen uit de stad Groningen, maar ook voor mensen uit omliggende dorpen. Bij de trouwlocatie hebben we voldoende parkeergelegenheden voor alle bezoekers. 

De ideale feestlocatie in Groningen

Feestavond arrangement

Wanneer alle genodigden voor de feestavond arriveren mag het feest los gaan en wilt u onbezorgd van deze avond kunnen genieten. Onze gastheren- en vrouwen doen hun uiterste best om deze avond geheel naar uw wensen te laten verlopen!

Wij bieden o.a. het feestavondarrangement aan voor € 28,00 per persoon:

  • Ontvangst met mousserende wijn of twee koffie of thee met gebak

  • Consumpties glas leeg/vol* uitgebreid assortiment (exclusief buitenlands gedistilleerd)

  • Een ronde koude hapjes

  • Drie rondes warme hapjes

  • Noten en zoutjes op tafel

  • Na afloop serveren wij een broodje hamburger, een puntzak verse friet, pizzapunt uit onze steenoven of andere hartigheid in overleg

* Wijnen, bier, fris, port, sherry, vermouth en binnenlands gedistilleerd een uurtje langer? Dat kan, meerprijs hiervoor is €10,00 per persoon.

Het geven van een bruiloftsfeest is zeer persoonlijk en daarom maken wij graag een advies op maat. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak en wij ontvangen u graag met een kop koffie om vervolgens u een rondleiding door het bedrijf te geven en uw wensen te bespreken.

Nagenieten van uw trouwdag? 

Bruidssuite-arrangement

Heerlijk ontspannen in bad met een fles bubbels en ’s ochtends een ontbijt op bed?
Reserveer dan het bruidssuite-arrangement voor € 195.00!

Offerte aanvragen

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact
Copyright 2021 Webdesign by Viralistic
en_USEnglish

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies...

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.

Coronamaatregelen.

In verband met Corona hebben wij een aangepaste dienstverlening.

Helaas moeten wij  door corona bepaalde maatregelen nemen waardoor uw bezoek anders kan zijn dan u van ons gewend bent.

Zie hier meer informatie over onze maatregelen.