Home Over
Contact

Condoleance

Wij condoleren u met het verlies van uw dierbare.

Condoleance

Na een overlijden komen er veel zaken op u af waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart bestaat de mogelijkheid om bij ons in een discrete sfeer te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

Het samen zijn na een uitvaart is veelal een uitermate persoonlijke aangelegenheid. Ons restaurant is een sfeervolle locatie, gelegen in het Groninger landschap nabij de stad Groningen.

U kunt in alle rust bij ons terecht voor een koffietafel, high tea, buffet of een volledig verzorgde borrel. Voor gezelschappen tot 200 personen staan wij volledig tot uw beschikking. Ook beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn er voor u om de organisatie uit handen te nemen, zodat u tijd heeft voor de genodigden.

Wist u dat...

Kwaliteit met liefde en passie.

Wij hebben onze eigen koeien. Wij vinden het belangrijk dat u onze passie en liefde voor de natuur voelt en proeft.

contact
Copyright 2021 Webdesign by Viralistic
nl_NLDutch

Voordat u verder gaat

Wij gebruiken cookies...

Wegrestaurant Kingma B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Maak daarom alleen gebruik van de website als u akkoord gaat met Privacyverklaring.

Coronamaatregelen.

In verband met Corona hebben wij een aangepaste dienstverlening.

Helaas moeten wij  door corona bepaalde maatregelen nemen waardoor uw bezoek anders kan zijn dan u van ons gewend bent.

Zie hier meer informatie over onze maatregelen.